بادام زمینی روکش دار فلفلی در صنعت آجیل و خشکبار استفاده از روش های نوین
برای طعم دار کردن انواع مغز دانه ها به ویژه بادام زمینی موجب جلب رضایت قشر بیشتری از مشتریان
آجیل و خشکبار شده است. (مغز تخمه روکش دار فلفلی)
در حال حاضر روکش دار کردن بهترین و متفاوت ترین اشکال فرآوری دانه های آجیلی
جهت بهبود طعم ، رنگ ، بافت و ظاهر محصول می باشد که بکارگیری
این فرآیند جدید در جهت بهبود خواص کیفی و افزایش میزان پذیرش برای مصرف کنندگان می باشد.
فلفل قرمز به واسطه دارا بودن ویتامین c موجب افزایش قدرت ایمنی بدن، استحکام لثهها و دندانها میشود.
همچنین مصرف فلفل قرمز، باعث جذب بهتر آهن در بدن میشود و به افرادی که دچار کمخونی هستند توصیه میگردد.
تحقیقات نشان داده است که اسید بیرنگ کپساسین به عنوان فعالترین عنصر موجود در فلفل،
سبب کاهش میزان کلسترول خون و کاهش شدت سیگنالهای درد در بدن میشود.
این ماده همچنین خاصیت ضد اکسیدی (که سلولهای شما ار از آسیب دیدن محافظت میکند) و ضدباکتری دارد.
این فلفل طبیعت گرمی دارد که به دلیل وجود سطح بالای کاپسیسین در آن است.
بیشتر فواید فلفل به دلیل وجود همین ماده است و عامل اصلی ایجاد گرما بعد از خوردن فلفل قرمز نیز هست.
فلفل قرمز، از دیر باز به عنوان دارو در مناطق مختلف آسیا بکاربرده میشده است.
ادعا می شود که بادام زمینی روکش دار در مکزیک در دهه 1940 منشأ گرفته اند ، جایی که یک مهاجر
ژاپنی به نام Yoshigei Nakatani ” که در جهان اسپانیایی زبان به نام cacahuetes japoneses یا maní japonés
معروف است را اختراع کرد.
دستورالعمل نسخه مکزیکی پوسته فوق العاده ترد دارای موادی مانند آرد گندم ، سس سویا ، آب و شکر است.
محصولات شرکت ولوپی به صورت عمده و بسته بندی قابل سفارش است
09193041520 – 02144536315 _ 09010055447 ولوپی
اینستاگرام ما : borna.tejarat.bavar
درباره این سایت